Залози на футбол в bwin

Bwin е сред първите букмейкъри, в които българските играчи можеха да залагат на спортни събития. За известно време компанията бе прекратила дейността си в България, но сега отново предлага спортни залози, казино игри и покер за българските любители на хазарта. В тази статия ще разгледаме какви залози на футбол предлага Bwin. Нашето цялостно мнение е, че в този букмейкър може да залагате на много футболни срещи от целия свят, а опциите за залог са неограничени.

Ще вземем един мач от квалификациите на турнира Лига Европа като ще ви предоставим най-популярните пазари в bwin за срещата и повечето интересни допълнителни опции. На почти всяка футболна среща вие може да залагате на над 100 различни опции в този букмейкър. Когато заредите срещите от даден турнир от менюто в ляво, вие ще видите коефициентите за краен резултат 1Х2, като трябва да цъкнете на допълнителните опции в дясно (бутонът може да изглежда +106), за да ви се заредят всички пазари. Най-горе на екрана под имената на отборите и статистиката ще видите пазарите за краен резултат и двоен шанс, както и за брой голове. След това ще забележите, че тук може да залагате на опцията гол/гол или да изберете, че няма да има попадения в двете врати. Това са сред най-популярните опции за залагания на футбол и Bwin е нормално да ги предлага на играчите.

В този букмейкър може да залагате на опцията „Резултат в мача и двата отбора да отбележат“. Например ако мислите, че домакинът ще спечели и ще има размяна на голове – например резултатът в края на мача ще бъде 3:1 или 2:1, Вие трябва да отбележите опцията „Отбор 1 да спечели и двата отбора да отбележат“. Ако пък очаквате победа за госта на нула, то пазарът тук е „Отбор 2 да спечели на нула и отбор 1 да не отбележи“. Това са специални опции за залагане на футбол, които Bwin предлага на потребителите си.

По-долу в опциите за залагания на футболни мачове ще видите пазарът „Полувреме/край на мача“. Тази опция е известна като HT/FT. Тук избирате какъв ще бъде развоя на полувремето и крайния резултат. Ако смятате, че в конкретния двубой домакинът ще има пълно надмощие и ще вземе аванс до почивката като ще спечели мача, вие може да заложите на 1/1. Коефициентът тук е доста по-висок от краен изход 1, така че е добре да заложите на тази опция. Разбира се тук имате още пазари като Х/1, 1/Х, Х/2 и т.н.

В Bwin може да залагате на Хендикапи. Винаги имате възможност за залог на опциите Хендикап 1:0 и Хендикап 0:1, които дават предимство от един гол на дадения отбор. Ако очаквате домакинът да спечели с два гола разлика в двубоя, трябва да изберете опцията Хендикап 0:1. Т.е. общият резултат в мача ще стане 2:1 при победа с 2:0 за домакина и вие ще спечелите.

В bwin всеки фен на залозите на футбол може да прави прогнози на точен резултат за първо полувреме и редовно време. В този сайт за спортни залагания може да правите залози още на корнери, картони, разнообразни залози за отборите като например кой ще отбележи първи гол, колко гола ще отбележи даден отбор и много други.