Tempobet стана официален партньор на Preston North End

Европейският букмейкър Tempobet увеличи обхвата си в английския футбол, като обяви, че се е превърнал в основен партньор на Preston North End за предстоящия сезон 2017/18 на EFL Championship.

В следствие на партньорството ще видим логото на марката Tempobet на фланелките на мачовете на първия отбор, като през сезона ще има широка реклама на място около клубния Deepdale.

Маркетинга на Tempobet заяви, че партньорство с „член-основател на английската футболна лига“ ще помогне за повишаване на профила на марката с британските клиенти.

Главният изпълнителен директор на Temprobet, Тим Питърс заяви: „Това е страхотна възможност да разширим хоризонтите си във футбола и сме щастливи да сключим сделката с Preston North End.

Английския футбол е важна част от нашия бизнес и му е дадена историческата позиция на PNE в играта. Ние сме развълнувани да развием отношенията си през следващите 12 месеца. „

Preston North End даде следното изявление: „За нас е удоволствие да приветстваме Tempobet като основен спонсор за сезона 2017/18 и очакваме с нетърпение да работим с тях за постигане на спонсорските им амбиции.

Това е чудесна възможност Tempobet да демонстрира своята марка и е важно и за Preston North End, за да може да привлече компании с международен обхват като тях“.

Спонсорската сделка с Lilywhites ще осигури на логото на Tempobet място на фланелките на два клуба от Чемпиъншип за следващия сезон след подновяването на договора им с Burton Albion.