Разгледахте ли коефициентите за Франция Опън 2017?

Коефициентите за мъжете в Ролан Гарос 2017, са на лице в Bwin, и феновете на тениса имат чудесни възможности да кешаутнат.

ATP Ролан Гарос 2017 няма да се проведе в близките седмици, но много експерти за тенис залагания и онлайн букмейкърските къщи вече са прогнозирани победителите. Вижте двама от фаворитите за залагания.

Новак Джокович: 2.62

На 29-годишна възраст, Новак Джокович вече е считан за един от най-добрите тенисисти на всички времена. Той има смесени резултати през 2017 г. до този момент, той защити титлата си в Доха срещу Анди Мъри, но пък загуби във втория кръг на Откритото първенство на Австралия от 117-тия в класирането – Денис Истомин.

Дали представянето му в Откритото първенство на Австралия е знак, че Джокович губи сили? Не разчитайте на това. Той най-вероятно ще влезе в Ролан Гарос търсейки изкупление, и може да се представи брилянтно.

Коефициентът, който Bwin е определил за Новак е 2.62. Тенисистът ще се изправи срещу най-добрите в този спорт в световен мащаб, но това не му пречи да бъде фаворит за залагания.

Рафаел Надал: 3.75

Като говорим за най-добрите играчи на всички времена, Рафаел Надал се счита от мнозина за най-добрия играч на корта в историята. Той ще се стреми да спечели 10-ия си Франция Опън тази година. Той е и сред топ фаворитите за залагания.

Надал бе подгласник на последния Австралия Опън, но загуби от Роджър Федерер. На 30-годишна възраст, има хора, които вече се чудят колко дълго Надал може да остане на върха, но той не показа никакви признаци, че вече остарява. Bwin определя коефициента на Надал да спечели Ролан Гарос 2017 на 3.75.

Представихме ви двамата фаворити за залагания за Ролан Гарос 2017. Но ако смятате, че някои от аутсайдерите ще се справят по-добре и имат качествата да грабната тази титла, посетете Bwin, където ще намерите най-добрите коефициенти.

Be the first to comment

Leave a Reply