Playtech BGT Sports разширява сделката с Coral

Playtech BGT Sports завърши разработката на свой собствен софтуер на повече от 450 съществуващи терминални за залагания, базирани на игри на маса, които са част от търговията на дребно на Coral.

Новото решение предлага на клиентите многоканално изживяване, което допълнително ще подобри предлагането на дребно на компанията, с видно позициониране пред телевизорите, което ще позволи подобрено преживяване по време на игра.

Управляващият директор на Playtech BGT Sport за Великобритания, Ирландия и Австралия, Джон Петит, коментира: „За нас е удоволствие да подкрепим Coral в разширяването на активите му за самообслужване с въвеждането на PBS софтуер в терминалите Connect. Това също е огромен вот на доверие от оператор на дребно от ранга на Coral.

„Нашите терминали и софтуерни продукти преоформят индустрията на залаганията, тъй като букмейкърите осъзнават предимствата на дигитализирането на търговското пространство, както по отношение на крайния резултат, така и за потребителския им опит“.

Търговският директор на Ladbroke за търговия на дребно, Ричард Ланг добавя: „Много се радвам, че се съгласих с PBS да разширим SSBT отпечатъка в Coral Estate с въвеждането на над 450 Connect маси. Тази оферта допълнително подобрява нашето предлагане на дребно, както и указва подкрепа на нашия многоканален фокус. „

„Ние вярваме силно в използването на най-добрите и класни технологии и PBS ни доставя най-добрата дигитална оферта за продажба на дребно наоколо, осигурявайки подобрено преживяване за нашите клиенти в онлайн операторите за залагания„.