Най-добрите играчи на PokerStars? Ето пет от тях

Най-добрите играчи на PokerStars? Ето пет от тях

 

PokerStars е онлайн покер сайт номер едно в света. Играчи на всякакво ниво наричат този сайт свой дом, но в последните години той се превърна и в дом на някои от най-големите онлайн покер играчи в света.

 

Днес ще хвърлим един бърз поглед към част от най-добрите играчи на PokerStars както в кеш игрите, така и в турнирите. Тези играчи имат комбинирани печалби за повече от $34 млн. от хай стейкс кеш игри и печалби от онлайн покер турнири.

 

Йенс „Jeans89“ Килонен

 

Йенс Килонен, известен още и като „Jeans89“, в момента е пред всички останали кеш играчи в PokerStars. Килонен е на печалба от $4,83 млн. в най-големия покер сайт в света.

 

Финландският професионалист играе редовно на хай стейкс масите в сайта от 2011 г. насам и почти цялата сума на доходите му е дошла от Pot Limit Omaha масите. В момента, той често може да бъде видян на PLO $200/$400 масите и редовно печели срещу конкуренцията на топ ниво на тези маси. Той е един от само двамата играчи с повече от $4 млн. печалби от кеш игрите на PokerStars.

 

Бен “Sauce123” Сълски

 

Бен Сълски, познат и с никнейма си “Sauce123”, е не само един от най-добрите играчи на PokerStars, но и също така един от най-добрите хедс-ъп играчи в света. Неговата най-добра година в онлайн покера бе през 2012 г., когато стигна зашеметяващата печалба от $3,6 млн., което го утвърди като една от водещите сили в онлайн кеш игрите.

 

Сълски в момента има печалба в размер на $4,18 млн. от кеш игри. Над $2,3 млн. от тях са от PLO маси, докато останалите идват от Texas Hold’em. Той е другият играч с над $4 млн. печалби в PokerStars и не показва никакви признаци, че има намерение да забави темпото в скоро време.

 

Крис “Moorman1” Мурман

 

Когато става въпрос са онлайн покер турнири, няма никой по-добър от Крис Мурман. Известен онлайн като “Moorman1”, той е натрупал над $13 млн. в печалби от онлайн турнири.

 

Мурман е не само водещ турнирен играч на PokerStars, той е най-добрият там. Мурман има $6,58 млн. в онлайн покер приходи в PokerStars. В сайта Full Tilt, който скоро ще се слее с PokerStars, “Moorman1” има $3,84 млн. или общо над $10 млн. в двата сайта, собственост на Amaya.

 

Калвин “cal42688” Андерсън

 

Калвин Андерсън е един от най-добрите турнирни онлайн покер играчи с над $6,07 млн. печалби в кариерата си. Само в PokerStars има над 3 500 влизания в парите през кариерата си.

 

Още по-впечатляващ от общите му турнирни приходи в сайта е броят на спечелените от него големи покер титли. Андерсън в момента е рекордьор по най-много спечелени турнири от COOP сериите – цели осем. Той има две WCOOP титли и шест от SCOOP.

 

Шон  “shuandeeb” Дийб

 

Едва ли за някого е изненада, че Шон Дийб е част от този списък. Дийб има $6,25 млн. в приходи от турнири, $3,86 млн. от които идват от PokerStars.

 

Дийб е единственият друг играч, който има осем титли от COOP на своята сметка. Той също така завърши седми на Основното събитие на 2015 SCOOP, което му донесе повече от $225k.

 

В допълнение към успехите му в COOP събитията, Дийм е печелил големи турнири като Sunday Warm-Up, Super Tuesday и Wednesday Quarter Million.

Be the first to comment

Leave a Reply