Mr Green подписа споразумение за партньорство със Селтик

Световно известният онлайн хазартен оператор Mr Green обяви, че е подписал двугодишно споразумение за партньорство с шампионите на Scottish Premier League, Селтик, сделка, с която ще стане официалният партньор на клуба.

Като част от споразумението за партньорство Mr Green ще разработи изключителна слот игра с марката Селтик, която ще включва играчи на отбора от миналото и настоящето, тя ще бъде пусната в началото на 2018 г. Компанията ще получи брандинг на клубния стадион с 60 000 места, както и чрез LED екраните на място, освен това операторът ще има присъствие и в сайтовете на отбора.

Клиентите на компанията ще получат и шанса да спечелят VIP изживявания на тренировъчната площадка, както и билети за мачовете на отбора през целия сезон 2017/18.

Тази сделка представлява първото партньорство на Mr Green в Шотландия след подобни сделки с отбори от английската лига като Уигън Атлетик и от Лигата на Ирландия, ФК Бохемианс.

В изявление, оповестяващо партньорството, Джеспер Каррбринк, главен изпълнителен директор на Mr Green Ltd, заяви: „Ние сме много развълнувани, че сме в състояние да си сътрудничим с такъв престижен клуб с една от най-големите и най-силни фен бази в света. Ние сме впечатлени от непрекъснатото високо представяне на клуба и вярваме, че сме намерили перфектния отбор, с когото да си партнираме. „

Гордън Кей, ръководител на бизнес развитието в Селтик, добави: „Ние сме много доволни, че сме партньори с Mr Green. Убедени сме, че и двете страни ще се радваме на изключително успешна асоциация с феновете на Селтик, както на стадиона, така и във Великобритания, което ще е полза от партньорството.“