Ladbrokes Challenge Cup спонсорството продължава

Ladbrokes и Rugby Football League разшириха споразумението си за спонсорство за Ladbrokes Challenge Cup.

Роджър Дрейпър, главен търговски директор на Rugby Football League, заяви: „Радвам се, че Ladbrokes решиха да разширят сегашното си партньорство и че те признават стойността, която е свързана с такава престижна и уважавана конкуренция“.

Купата ще продължи да бъде спонсорирана от Ladbrokes за още един сезон. През 2016 станахме свидетели на тълпа от над 76 000 души, които гледат Hull FC, вдигайки Купата на Ladbrokes Challenge Cup.

Г-н Дрейпър добави: „Ladbrokes Challenge Cup е богата на наследство и традиция и е известна по целия свят, така че да има марка успешна и разпознаваема като Ladbrokes, която се ангажира да разшири подкрепата си е страхотна новина за спорта.

Ladbrokes е фантастичен поддръжник на Ръгби Лига и ние сме щастливи, че те продължават да се свързват с нашия страхотен спорт.”

Турнирите от Ръгби Лига получиха по-голямо покритие както на BBC, така и на Sky Sports през последните години. Ladbrokes ще се надява да се възползва от разширяването на своя пазар до спорта на Ръгби Лига.

Главният изпълнителен директор на Ladbrokes, Джим Мълън, коментира: „Нашето решение да спонсорираме Challenge Cup беше лесно. Искаме името ни да бъде свързано с престижни, страстни спортни събития. Ние играем за победа и точно за това е Ladbrokes Challenge Cup.”