Ladbrokes смята Radiohead за фаворит за Гластънбъри 2017

Английският букмейкър Ladbrokes поставя Radiohead като фаворит с коефициент 4/6 , за да излезе на голямата сцена във фестивалната вечер през 2017.

Букмейкъра поставя рок бандата като фаворит, след като излезе новият й албум през май „A Moon Shaped Pool”.

Предишният албум на групата – “The King of Limbs”, излезе през 2011.

Бандата на Том Йорки е поставена като фаворит в Ladbrokes за появяването на сцената пирамида. Все пак, рок бандата Kasabian е с близък коефициент за появата си на фестивала през 2017.

Билети за известният музикален фестивал бяха разпродадени за по-малко от час в неделя сутрин, така че в момента витаят слухове за това кой ще се появи на сцената. Фестивалът също потвърждава, че през следващата 2018 година, няма да има фестивал, така че всеки, който не е успял да си купи билет за 2017, ще трябва да почака две години, за да получи още един шанс да присъства.

Основателят на фестивала Майкъл Ийвис обясни миналата година, че поради разрастването на най-големият музикален фестивал в света, му се налага да наеме 22 имота около фермата му „Уърти фарм“, което определя като сериозна трудност. Най-вероятно това е причината за пропуска на фестивала през 2018.

Все пак, брокерите не се интересуват от това, а от групата, която ще излезе на голямата сцена. Въпреки, че Guns N’ Roses получи негативни отзиви от последният си тур, Ladbrokes им дава коефициент от 6/4, за да се приземят на сцената. На следващо място Ladbrokes поставя The Storm Roses с шансове от 7/4, за да се появят, в който и да е ден от фестивала в Гластънбъри.

„Много от обичайните заподозрени са фаворити в залагането за Гластънбъри и много от феновете мислят, че това може най-накрая да бъде годината на The Stone Roses. За тези, които нямаха достатъчно късмет, за да си вземат билети, има лъч надежда, че фестивалът ще се завърне в „Уорти фарм“ през 2019г.“, каза Алекс Донахю, PR на Ladbrokes.

Be the first to comment

Leave a Reply