Френски или британски? Сега е времето за залог на изборите!

Когато Джеф Зукер, ръководител на CNN, каза: „Идеята, че политиката е спорт, е безспорна“ той потвърди това, което много цинисти казваха отдавна. Разбира се, ситуацията ще е тежка, когато залогът върху спорта е същият като залог върху резултатите от изборите. Щом самият Зукер дръзна да го каже гласно, никой не може да направя нищо, за да спре напредъка. Доналд Тръмп доказа това. Политиката е просто още една игра, на която можете да заложите.

Желанието за упражняване на власт отдавна е запазено за богатите, огромното мнозинство от нас, не е нищо повече от зрители в кулоарите. Нашето мнение се изисква веднъж на няколко години, а тогава трябва да изберем кой от богатите предпочитаме. Може да ни бъде продадена като представителна демокрация, но в крайна сметка имаш толкова много шансове да повлияеш на резултата от изборите, колкото и на резултатът от следващата игра между Bears и Redskins, освен ако не си богат.

Следователно залогът на изборите вече не е циничен грабеж, който подиграва процеса на избиране на нашите лидери, а просто още един спортен залог, направен от фен. Този залог не се различава от това дали залагате на Формула 1 или Английската Висша лига, Олимпиада или кой ще спечели следващата Световна купа. За щастие любимият на всички българи, Bwin, предлага коефициенти и пазари и на тези специални събития.

Изборите в Англия и Франция

Bwin с удоволствие ще Ви предложи коефициенти на някои избори в момента, като най-належащата битка е между Еманюел Макрон и крайно дясната Марин льо Пен във Франция. Изборите в момента показват, че Макрон е с гояма преднина.

Bwin е определил коефициент за Марин льо Пен 7.00 в момента, а за Макрон 1.10, което прави избирането му почти сигурно, но с този коефициент залог за фоворите на си заслужава. Коефициента за аутсайдера е добър, но това е абсурдно, особено когато осъзнаете, че ако Марин льо Пен спечели, ще имате нужда от повече печалби от залози, за да компенсирате цялата вреда, която ще причини на Европа и евентуално на целия свят.

Сега политиката е спортен залог на изборите в Bwin

Има още важни избори, които са в процес на подготовка, такива са са бързите общи избори, които министър-председателят Тереза ​​Май предизвика в Обединеното кралство. Решила да получи мандат, който вече е имала г-жа Май, цели с изборите да унищожи лейбаристката партия, която е потънала в море от собствената си идиотичност и е избрала лидер за партията си, който никой не би избрал за лидер на страната. А Bwin отново се е постарал да предложи коефициенти за много вероятния победител в изборите.

Bwin дава коефициент 1.03 за консерваторите да заемат най-много места в следващия парламент. А може и да подкрепите Лейбъристката партия, където коефициентът за най-много места в парламента е 15.00. Политиката може да бъде просто още един спорт, но точно като спорта, понякога победителите са очевидни.