Coral стана официален бетинг партньор на Съндърланд

Съндърланд АФК приветства Coral като официалния партньор на клуба за предстоящия сезон.

Корал ще осигури на Stadium of Light услуга за залагане по време на мач дните за всяка среща от всяка лига и купа през сезон 2017-18.

Чрез връзката си със Съндърланд, Coral се стреми да укрепи позицията си като една от най-големите марки за спортни залагания на британския пазар.

Партньорството ще даде и на Coral присъствие на уебсайта на Съндърланд АФК и социалните му медийни канали, за да подкрепи залагането преди всички игри, както и пакет от възможности за реклама и брандиране в мач дните.

Ръководителят на комуникациите на Съндърланд, Луиза Уайнлис каза: „Ние горещо приветстваме Coral в клуба преди началото на новия сезон. Като водещо име във Великобритания в своята област, те ще гарантират, че нашите поддръжници могат да получат достъп до премиум услуга по стадиона за всичките им нужди за залагане на мачове и ние с нетърпение очакваме да работим заедно с тях. „

PR директорът на Coral, Саймън Клеър заяви: „Ние от Coral сме развълнувани, че установяваме такова силно британско партньорство със Съндърланд АФК и бихме искали да пожелаем на всички, свързани с клуба, особено на всички свои страстни и посветени фенове много късмет за следващия сезон.”