Betfair и Ювентус сключиха партньорска сделка

Betfair сключи многогодишно споразумение с отбора от Серия А, Ювентус, като стана официалният партньор за залагания на италианските шампиони.

Сделката ще предостави на Betfair експониране на марката около съоръженията на клуба, включително на тренировъчния център на Ювентус, както и в дома им, стадион Алианц.

Онлайн операторът ще има достъп и до игралния отбор на Ювентус, който включва Джанлуиди Буфон и победителя в Световното първенство, Сами Кедира, за свои маркетингови и комуникационни дейности.

Изключително видео съдържание и награди за привържениците на Ювентус също ще бъдат разработени в условията на партньорството, като „феновете ще имат възможност да изживеят емоциите и атмосферата на мачове от изключителното място на стадион Алианц и да се доближат до своите идоли на място“.

Клаудио Ди Зани, директор на Betfair за Италия, заяви: „Ние сме много горди, че обявихме партньорството си с Ювентус, който има своите ценности и характеристики, които според нас печелят в спорта, както и в бизнеса, такива са престижа им, както и амбицията, която притежават.

Ние вярваме, че това партньорство може да създаде големи възможности за нашите клиенти и за всички футболни фенове“.

Директорът за глобалните партньорства в Ювентус, Джорджо Ричи коментира: „Това партньорство е неразделна част от глобалната стратегия на Ювентус, като развиваме силни отношения и споразумения с иновативни марки като Betfair, които са световни лидери в своята индустрия“.