Bet365 ще изгради центъра за отдих и тренировки в Etruria Valley за £ 7,7 милиона

Независимият онлайн букмейкър, bet365, се е ангажирал с изграждането на център за свободното време и тренировки заемащ 33 500 квадратни метра в бизнес парка Etruria Valley (Stoke-on-Trent – Staffordshire), на стойност £7,7 милиона.

На букмейкъра е издадено разрешение за строеж от Общинския съвет на Стоук Сити за реконструкция на района, като центъра се очаква да бъде отворен до април 2018 г.

В помещението на Etruria Valley има няколко футболни игрища, многофункционална зала за фитнес, секция за игри, съблекални, учебни заведения, офиси в комбинация с паркинг на персонала.

Стафордшир бизнес новините съобщиха, че собственикът на имота, Модуен, е спечелил договора за проектиране и разработване на проекта Etruria Valley на bet365.

Директора занимаващ се с недвижимото имущество на Bet365 Group, Ричард Смит, коментира развитието: „Ние осъзнаваме важността на здравето и уелнесът на работното място и насърчаваме колегите да се наслаждават на новите съоръжения, когато те бъдат завършени“.

През май тази година bet365 подробно описва, че търси 100 нови служители, ръководени от техническа фирма, за своя център за развитие на Манчестър, Spring Gardens. В щаба на Стоук независимият букмейкър планира да добави още 300 нови работни места през следващата година, тъй като компанията продължава амбициозните си планове за растеж.