12Bet стана официален партньор на ФК Уест Бром

12Bet разшириха спортните си спонсорства, като се съгласиха на сделка с Уест Бромич Албиън. Логото на 12Bet ще присъства на всички ръкави на фланелките на футболния отбор за сезон 2017/18.

12Bet е основана през 2007 г. и е частна онлайн хазартна компания, която преди това е сключвала спонсорски сделки с Арсенал и Лестър.

Точната цена на сделката в Западен Бром все още не е разкрита.

Саймън Кинг, главен търговски директор на Албиън, заяви: „12Bet са уважавана марка с богата история на работа във Висшата лига. Със своите силни азиатски връзки компанията продължава да расте, тя незабавно бе призната за перфектния партньор“.

139-годишният Уест Бром се радва на позиция в най-горния етаж на английския футбол от 2009 г. насам и може да се похвали с 26 000 местен стадион. Фен базата им е добре установена и медийната експозиция е огромна благодарение на английската Висша лига, която е доходоносна за телевизионни сделки.

Говорителят на 12Bet Рори Андерсън добави: „Радваме се, че сме първата компания за залагания, която ще си партнира с клуб от Висшата лига като партньор едновременно за Shirt Arm и Training Wear. Устойчивият успех на Уест Бром във Висшата лига прави отбора страхотен партньор за 12Bet, които имат дългогодишно наследство като разпознаваема марка във EPL“.